Av med gipsen :D

Endelig var dagen her da gipsen skulle av 🙂 Først så fikk Lisa klipt opp gipsen før det var røngten sin tur. Der satt hun og fortalte hvilken vei hun skulle legge handa ol. Rene eksperten på dette hun nå 😛 Og så var det ned og vente på legen. Mens vi satt der så kom det en annen gutt som hadde fått på blå gips og Lisa la ut om hvor ekkelt det føltes ut rett etter hun tok av gipsen. Stakkars gutt, men han ville da gjerne at Lisa skulle leke med han også 😉 Da vi kom inn til legen sa hun at handa til Lisa så helt fin ut 🙂 Men ba Lisa å vende og bøye litt på den og trykte litt her og der, men da hun ba Lisa å bøye den bakover begynte hun å gråte. Akkurat det hadde Lisa funnet ut var vondt enda og nektet å gjøre det. Var vel kanskje litt redd for at de vilkle sette på igjen gipsen om hun sa det var vondt, men legen forklarte henne at det var helt normalt etter å måtte holde handa så stivt så lenge.

På vei hjem lavet det ned med snø. Nå har vinteren skikkelig kommet 😦 Er ikke spesielt glad i snø og kulde jeg da 😛 Endte også opp med å krangle skikkelig med en buss-sjåfør som bare slengte døra igjen foran meg og skulle til å kjøre :s

Venter spent på å få av gipsen…. igjen…

Da kommer den av 🙂

Litt ekkel følelse 😛

Venter på røngten…

Var så flink på røngten at hun fikk en liten sjøstjerne ❤

Reklamer

Om titika80

Jeg er ei 30 år gammel 3 barnsmor med ei nydelig prinsesse (født 17. januar 04),en nydelig engle gutt (df. 14. mars 06) og ei nydelig prinsesse til (født 09. april 10)
Dette innlegget ble publisert i Lisa og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s