Marielle hos fysioterapauten

I dag skulle Marielle til fysioterapauten for andre gang og første gang etter kiropraktor. Vi gikk dit selv om været bare var såååååå flott 😛 Var gjennomvåt da vi kom frem for jeg eier jo så klart ikke en skikkelig regnjakke 😛 Men Marielle syntes det var hysterisk morsomt å kjenne hvor vått håret mitt var 🙂 Ventet vel i 10-15 min før vi fikk komme inn.

 

Vi la Marielle ned på matte med en gang og da hun skulle kjenne på nakken til Marielle hylte hun til. Hun var nesten ikke borti henne en gang 😛 De som sier at de små ikke husker tar feil. I alle fall i noen tilfelle. Men det kan være hun husker det pga at hun har fått vridd på nakken sin ofte i det siste. Marielle forstod i alle fall med en gang hva som skulle skje. Kan være hun trodde det skulle bli like ille som kiropraktoren da. Men fysioterapauten skulle bare kjenne på henne og hvor god nakken var. Så vi strevde litt med å få kjent skikkelig. Måtte ha flere trøstepauser. Fysioterapauten sa at hun merket stor forskjell og at det nå var viktig å bygge opp igjen den svake muskelen. Så hun viste meg noen øvelser og vi skal tilbake neste uke. Marielle skal også på sjekk hos kiropraktoren neste uke. Så det skal bli en kjekk uke. Også siden storesøster skal på kontroll på sykehuset 😛 Siden vi var ferdig og skulle gå fant så klart Marielle ut at den leken vi prøvde å få henne interessert i var ganske spennende. Så brukte en liten stund for å få den tilbake 😉

Bare litt vått 😛

Lykkelig uviten over hvor hun skal 🙂

Reklamer

Om titika80

Jeg er ei 30 år gammel 3 barnsmor med ei nydelig prinsesse (født 17. januar 04),en nydelig engle gutt (df. 14. mars 06) og ei nydelig prinsesse til (født 09. april 10)
Dette innlegget ble publisert i Familie, Marielle og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s