Endelig har dagen kommet…

Da var dagen Lisa har telt ned til her… Gipsen skal vekk 🙂 Hun var spent da vi kom til sykehuset og første stopp var røngten. Det var i alle fall det vi trodde. Neida… Da hadde de fått beskjed om at de ville ha bildene uten gips så vi måtte gå ned igjen til ortopediske der hun hadde time etterpå for å ta av gipsen. Der ventet vi ca 20 min før de kom og klipte den av. Lisa syntes at det føltes rart etterpå og fikk se hvor skitten handa hadde blitt på disse ukene 😛 Etterpå var det opp igjen til røngten. hun var flink og det gikk kjapt. Fikk et armbånd i belønning. Etterpå satt vi nede og ventet på timen vår på ortopediske og håpte på at vi slapp å vente så lenge. Pga av omturen før så kom vi en liten stund etter timen hennes skulle være. Men heldigvis slapp vi å vente så altfor lenge. Legene var fornøyd. Eneste de sa var at hun måtte ta det litt med ro den første uka 🙂 Så nå har jeg ei fornøyd jente her som nettopp er ferdig med leksene og koser seg med å perle.

Da vi kom hjem og målte tempen på Marielle så hadde den steget til 39,7 igjen. Så nå håper jeg at hun skal slippe å ha feber i flere dager 😦

Vi måtte så klart ta bilder av gipsen før de tok den av. Jeg har funnet ut at det er snart på tide med nytt kamera. Er ikke så bra kvalitet på bildene lenger 😛

Reklamer

Om titika80

Jeg er ei 30 år gammel 3 barnsmor med ei nydelig prinsesse (født 17. januar 04),en nydelig engle gutt (df. 14. mars 06) og ei nydelig prinsesse til (født 09. april 10)
Dette innlegget ble publisert i Lisa og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Endelig har dagen kommet…

  1. Paul sier:

    Kan forstå at d va kjekt å få den av ja. va handa tynnere enn den andre? (pleie blant anna å skje når man har gips på foten 🙂 )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s