Lang dag på sykehuset i går…

Tidlig i går hadde jeg oppfølgingstime på gyn. Der informerte dem oss om hva som kom til å skje fremover med tanke på svangerskapsdiabetesen og oppfølging ang det som skjedde med Lucas.

De med diabetes får ikke gå over tia. Jeg har hatt lyst til å bli satt i gang i uke 37 for det var rundt da det begynte å gå gale med Lucas etter min beregning. Det fikk jeg sikkert ikke pga at diebetes unger blir senere moden sa dem, men kanskje uke 38. Innen uke 35 kom vi til å finne ut av dette 🙂 De kjente etter hvordan jenta lå og etterpå sjekket de henne med ultralyden. Hun var livlig og ville ikke ligge stille, men det de så så helt flott ut 🙂 Skal gå dit annenhver uke…

Etterpå var det ned og snakke med ernæringsfysiolog… Hun snakket om hvordan diabetes funket og hva jeg kunne spise og hva jeg burde være forsiktig med. Trenger heldigvis ikke insulin da. Men gleder meg voldsomt til å kunne spise akkurat det jeg vil 😛

Også var det inn til diabetes-sykepleieren. Skal til henne hver uke 😛 Hun forklarte meg hvordan blodsukkermåleren funker. Og jeg som HATER prøven der man stikker seg i fingeren, og nå må jeg gjøre det selv 😛 Minst 2 ganger i uka, 5 stikk om dagen 😛 Og så sa hun at jeg trengte sikkert noen ekstra nåler og sånn i tillfelle jeg ville stikke for moroskyld. Som om det er noe jeg kommer til å gjøre 😛 Men men kjøpte noen ekstra da 😛 Forhåpentligvis trenger jeg ikke å fylle på før ungen kommer.

 

 

Reklamer

Om titika80

Jeg er ei 30 år gammel 3 barnsmor med ei nydelig prinsesse (født 17. januar 04),en nydelig engle gutt (df. 14. mars 06) og ei nydelig prinsesse til (født 09. april 10)
Dette innlegget ble publisert i Svangerskap og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s